Ramazan Konuşmaları, her yıl belirli temalar çerçevesinde alanında uzman isimlerin konuk edildiği bir dijital platform programıdır. 2021 Ramazan ayında ilk kez yayınlanan programda “Namaz” teması işlenmiş ve yayınlandığı günden itibaren yoğun bir ilgi ile kıymetli seyircilerimizin hanesine konuk olmuştu.  Biz de seyircilerimizin gösterdiği teveccüh doğrultusunda programdan ayrıca nasıl istifade edilebileceğinin yollarını aramaya başlamış ve konuşmaları metne aktararak “Ramazan Konuşmaları Kitaplığı” serisinin ilk kitabı “Ramazan Konuşmaları-Namaz”ı yayımlamıştık.

Şimdi ise teması “Hz. Peygamber (sav)” olarak belirlenen 2022 yılı programımıza ait konuşmaları “Ramazan Konuşmaları-Hz. Peygamber (sav)” adı ile serimizin ikinci e-kitabı olarak yayımlıyor, kıymetli okuyucularımızla buluşturuyoruz.

“Hz. Peygamber (sav)” temasının eğitim, yönetim, kültür-sanat, iktisat ve gündelik hayattan insani ilişkilere kadar hayatın hemen her alanına ilişkin belirlenen konular çerçevesinde ele alındığı kitabımızın tüm okuyucularımız için bereketli ve keyifli bir okuma etkinliğine dönüşmesini temenni ederiz.

Özellikler

ISBN: 978-605-71621-5-