📌 YEKDER Çevrimiçi Seminerlerde bu hafta Selvanur Yazıcı Sezgin’i "Yeni Medyayı Bilinçli Tüket” başlığıyla dinliyoruz.

Yeni medya teknolojilerinin her geçen gün gelişip dönüşmesiyle sosyal medya kanallarında sergilediğimiz tüketici ve üretici kullanıcı kimliklerimiz de şekilleniyor. Bu platformları tanımak ve burada tecrübe edilen ortak kültürün üzerimizdeki etkilerini okumak hiç olmadığı kadar önemli hâle geliyor. Bu programda yeni medyayı bilinçli tüketmeye dair konuşmayı amaçlıyoruz.

Tarih: 8 Kasım 2023 Çarşamba

Saat: 20.00

• Katılım ücretsizdir.
  • Seminer çevrimiçi olarak Zoom platformunda gerçekleştirilecektir. Kayıt olduktan sonra Zoom linki sizinle SMS ile paylaşılacaktır.
  • Kontenjan sınırlıdır.

Selvanur Yazıcı Sezgin kimdir?

1991 yılında İstanbul’da doğdu. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden, 2019 yılında İstanbul Şehir Üniversitesi Kültürel Çalışmalar yüksek lisans programından mezun oldu. Yeni Medya Çalışmaları alanında tez yazdı ve akademik araştırmalar yaptı. Çeşitli dergi ve kitaplara editörlük ve metin yazarlığı yaptı. 2015’ten beri çeşitli kurumlarda kurumsal iletişim uzmanı ve editör olarak çalışıyor. Sosyal medya hesabında reklam analizleri yapıyor. Evli ve bir çocuk annesi.

Ekip

Elif Sena Gelgör