03 Nisan 2023

YEKDER çalıştaylarına bir yenisi daha eklendi. Çocuk Eğitimleri Komisyonu bünyesinde  “Değerler Eğitimi Bağlamında Dijitalleşme : Mevcut Durum, Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Gelecek Perspektifleri” teması ile çalıştay gerçekleştirildi.

1 Nisan 2023 Cumartesi günü YEKDER’de konu ile ilgili sosyal medya içerik üreticilerinin, eğitimcilerin, yayıncıların, psikologların, çizer ve yazarların, Diyanet personelinin katılımı ile Değerler Eğitimi Bağlamında Dijitalleşme çalıştayı düzenlendi. YEKDER Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Türkan, Çocuk Eğitimleri Komisyon Başkanı Elif Konar Özkan, YEKDER Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Aydın ve Çocuk Eğitimleri Koordinatörü Selvinaz Taşdemir’in selamlama ve açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen kısa tanışma sonrası katılımcılar çalıştay konularını tartışmak üzere söz aldı. Katılımcılar tarafından öncelikle mevcut durum ve sorunlar ele alınırken ardından çözüm önerileri ve gelecek perspektifleri tartışıldı. Konu etrafında “Sosyal Medyanın Değerler Eğitiminde Kullanımı, Basılı Kaynakların Dijital Dönüşümü, Televizyon Ve Sinema Yoluyla Değer Aktarımı, Çevrimiçi Eğitim Ve Dijital Platformların Kullanımı, Sınıfta Dijital Araçların Kullanımı” alt başlıklarına yer verildi.

Gün boyu derinlikli ve verimli bir şekilde devam eden çalıştay, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.