04 Mayıs 2022
Ramazan ayı boyunca farklı konu ve konukların katılımı ile Hz. Peygamber (sav)’i daha iyi tanımak, anlamak ve onun güzel örnekliğini hayatlarımıza tatbik edebilmek için ele aldığımız “Ramazan Konuşmaları” programımız, hafta içi her gün YEKDER YouTube kanalında yayınlanarak tamamlandı.

YEKDER’in geçen yıl başlattığı “Ramazan Konuşmaları” programının ikinci teması “Hz. Peygamber” oldu. Ramazan ayı çerçevesinde Ramazan’a ve namaza dair bir sohbet şeklinde gerçekleştirilen program, hafta içi her gün saat 19:00’da YEKDER’in YouTube kanalında yayınlandı. Alana dair önemli isimlerin yer aldığı program, izleyicilerinde yoğun ilgilisini gördü.

Hz. Peygamber (sav)’i daha iyi tanımak, anlamak ve onun güzel örnekliğini hayatlarımıza tatbik edebilmek için ele alındığı programda Adnan Demircan, Ahmet Temel, Kerim Buladı, Sadettin Ökten, Ahmet Murat Özel, Abdülkadir Macit, Emine Keskiner, Henim Demirhan, İbrahim Özdemir, Necmettin Kızılkaya, Rahile Kızılkaya Yılmaz, Ömer Türker, Fatma Baynal, Saadettin Acar, Bekir Çetintaş, Ayhan Öz, Hayrunnisa İstekli, Fatma Ekinci, Murat Pay ve Mehmet Kemiksiz gibi birçok akademisyen, eğitimci, ilahiyatçı, aktivist ve yazar yer aldı.

Programa iştirak eden tüm hocalarımıza ve ekranları başında bizleri yalnız bırakmayarak yayınlarımızı takip eden tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz.

Önümüzdeki yıl yeni bir temayla gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz Ramazan Konuşmaları'nda buluşmak dileğiyle...

Gerçekleştirilen yayınlarımızı YEKDER YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.