04 Haziran 2022
Gençlik Eğitimleri Komisyonumuz bünyesinde yıl boyunca yapılan yoğun çalışmaların ardından ortaokul-lise öğrenci gruplarımız dönemi eğlence dolu piknik ile sonlandırdı.

2021-2022 Marifet Okulu eğitim dönemi boyunca eğitimden kültür sanata, sportif aktivitelerden drama çalışmalarına, akıl oyunlarından gezi turlarına, saha etkinliklerinden kitap okumalarına ve daha birçok faaliyet gerçekleştirildi.

Yıl boyunca birçok etkinlik, ders, seminer ve neşenin ardından sona yakışır bir birliktelikle ortaokul ve lise öğrenci gruplarımız dönem kapanışını yaptı. Bu güne kadar gerek dernek merkezinde gerek dış mekânda gerçekleştirilen programlarımızla birlikte gençlerimiz kimlik, kişilik ve aidiyetlerine yönelik çok önemli kazanımlar elde etti.

Geride kalan 25 haftanın sonunda da ortaokul ve lise gruplarımız rehberleri ve velileri eşliğinde Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı’nda yılsonu kapanış pikniğinde bir araya geldi. Sayısız oyun ve yarışmalar yaparak arkadaşlarıyla eğlenceli bir gün geçirerek dönemi keyifli bir şekilde hatıra fotoğraflarıyla noktaladı.