28 Kasım 2022

“Marifet Okulu’nda beşinci hafta kurum dışında yapılan etkinliklerle devam etti. “

Öğrencilerin akademik başarısının yanında sosyal başarılarının da ön plan çıktığı Marifet Okulu programız; bilim, sanat, kültür, spor ve toplum hizmeti gibi birçok etkinlikleriyle devam ediyor.

YEKDER Dernek merkezinde çay ve ikramlarla birlikte muhabbet ederek bir araya gelen öğrenciler bunun akabinde etkinlik alanlarına geçerek haftanın etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Marifet Okulu lise grubu İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi'ne giderek "Alem ve Ben" teması kapsamında gezi etkinliklerini gerçekleştirdiler. Bu gezinin ardından sosyal tesislerde çay ve kahve içerek etkinlik değerlendirmesi yaptılar. Marifet Okulu ortaokul grupları ise haftayı "Küçük Çamlıca Korusu"nda yaptıkları doğa yürüyüşü ile değerlendirdiler. Ayrıca ortaokul grupları takımlara ayrılarak doğa keşifi oyunu oynadılar.

Beşinci hafta eğitimlerinin tamamladığı Marifet Okulu’nun başvuru ve kayıt süreci devam ediyor. Başvuru ve kayıtlar YEKDER irtibat numarası ve web sitesi aracılığıyla alınıyor.