08 Mayıs 2023
Marifet Okulu’nda geçtiğimiz hafta spor etkinliği ve bölge semineri ile tamamlandı.

Spor etkinliğinde kız ve erkek grupları kendi seviyelerine uygun olarak savunma sporlarına dair bazı temel pratikleri tanıma imkanı buldular. Adem Pervan ve Fatma Cesur hocalarımız rehberliğinde bir araya gelen kız ve erkek öğrenci grupları savunma sporlarının ne olup ne olmadığına ve savunma sporları hakkında yanlış bilinenlere dair bir ön bilgilendirme sunumunun ardından uygulama dersine geçtiler. Kız gruplarının Fatma Cesur ile tekvando, erkek gruplarının ise Adem Pervan ile boks sporları özelinde temel hareketleri öğrendiği derslerde öğrenciler eğlenceli dakikalar geçirdi.


Öte yandan bu hafta Marifet Okulu’nda seminer haftasıydı. Marifet Okulu rehberlerinden Büşra Argüç Beytül Makdis konulu bir seminerde öğrencilerle bir araya gelerek Kudüs’e ve Mescid’i Aksa’ya dair bir dizi kavram ve bilgilendirme içeriği sundu. Ortaokul ve lise gruplarının katıldığı seminerde ilk kıbleye dair farkındalık sağlanması hedeflendi.


Marifet Okulu’nda 2022-2023 yılı bahar döneminin son haftalarına girilirken eğitimler yapılacak olan öğrenci pikniği ile tamamlanacak.