09 Ocak 2023

Marifet Okulu tüm hızıyla sürerken geçtiğimiz hafta da birbirinden farklı ve eğlenceli içeriklerle öğrencilerle buluştu.

Ortaokul grupları haftayı serbest etkinlik kapsamında düzenlenen organizasyonlarla geçirdiler. Kız öğrenci grupları Müze Gazhane’yi ziyaret edip, farklı oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiği haftada erkek öğrenci gruplarımız ise futbol etkinliği ile kıyasıya rekabet ve dostluk içerisinde mücadele ettiler.

Lise grupları ise geçtiğimiz hafta “Toplum ve Ben” teması kapsamında düzenlenen seminerde Medeniyet Üniversitesi Doktora Öğrencisi Bilal Çavdar’ın anlatımıyla toplum ve birey merkezinde gençlik üzerine fikir sahibi oldular. Bunun yanında lise öğrencilerimiz kahve atölyesi ile farklı kahve türlerinde tarifler hazırlayarak içerikler ürettiler.

İlk dönem eğitimlerinde son iki haftaya giren Marifet Okulu’nda dönem kış kampı ile sona erecek. Kayıtların alınmaya devam ettiği programda başvuru bilgisi www.yekder.org.tr adresinden ve (0216) 460 25 50 no’lu irtibat numarası aracılığıyla sunuluyor.