23 Ocak 2023

Eğitimlerin tüm hızıyla sürdüğü Marifet Okulu’nda dönemin son haftasında öğrenciler adeta sanata doydu. Tema derslerine devam eden ortaokul ve lise grupları bunun yanı sıra sanatsal faaliyetlerde kendi eserlerini ürettiler.

Marifet Okulu ortaokul gruplarında bu hafta Sabır ve Tadili Erkan konularında tema dersleri ve Kur’an-ı Kerim dersleri devam ederken etkinlik dersinde öğrenciler hocamız Sevde Ergen’in yönetiminde birbirinden güzel akrilik resimler yaparak eserlerini ürettiler.

Lise gruplarında ise toplum teması etrafında makale ve olay-yorum derslerinin gerçekleştirildiği haftada Amine Duyar hocamız Kintsugi dersiyle öğrencilerle buluştu. Sanatın felsefesi ve ortaya çıkışına dair tarihsel arka planına değinilen derste öğrenciler parçalara ayrılmış eşyalardan ürün çıkararak haftayı tamamladı.

İlk dönem eğitimlerinin sona erdiği Marifet Okulu’nda kamp haftalarının ardından ikinci dönem eğitimleriyle yeni döneme geçiş yapılacak. Başvuru ve kayıtlar için öğrenci adaylarımız (0216) 460 25 50 no’lu irtibat numaramızdan veya web sitemiz aracılığıyla bizlere ulaşabilirler ve kayıtlarını gerçekleştirebilirler.