31 Ocak 2024

Marifet Okulu'nda bir gelenek olan kış kamplarında bu sene de eğlenceli bir süreci geride bıraktık. Kız ve erkek gruplarımızın iki ayrı tarihte bir araya geldiği kamplarda eğitimler, doğa yürüyüşleri, geziler ve etkinlikler vardı.

26-27-28 Ocak tarihlerinde 41 öğrencinin katıldığı Başakşehir'de gerçekleştirilen kız kampımızda 4 ayrı grup bir araya gelirken üç günlük süreçte eğlenceli vakit geçirdiler. Grup dersleri, sinema etkinliği, ezgi-marş gecesinin yanısıra öğrenciler Şamlar Tabiat Parkı'nda doğa ve tefekkür yürüyüşü gerçekleştirdiler.

29-30-31 Ocak tarihlerinde 17 öğrencinin katılımıyla Bursa’da gerçekleştirilen erkek öğrenci kampında lise ve ortaokul öğrencileri rehberlerinin eşliğinde bir araya geldiler. Kampta Film etkinliği, Kuran'ı Kerim ve meal saatleri, oyun saati gibi etkinliklerin yanısıra kampın ikinci gününde Bursa şehir gezisi gerçekleştirildi. Tarihi Tophane bölgesinin gezildiği gezinin ilk bölümünde Osman Gazi ve Orhan Gazi'nin türbeleri ziyaret edildi. Öğle vaktinde gerçekleştirilen Ulu Camii ziyareti ve öğle namazının ardındanilerleyen bölümünde Tofaş Araba Müzesi, Kantarın Topuzu:Teraziler Sergisi ve Guhem-Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi ziyaret edilerek gezi sonlandırıldı.

Marifet Okulu, öğrenci ve eğitimcileriyle toplamda 69 kişilik bir ekiple 2024-Kış Kampı sürecini böylelikle noktalamış oldu. Marifet Okulu'nda kamp heyecanı bahar dönemi sonunda, Haziran ayında gerçekleştirilecek yaz kampları ile sürecek.