21 Mayıs 2022
Gençlik Eğitimleri Komisyonumuz bünyesinde devam eden Marifet Okulu programında öğrenci gruplarımız İstanbul turu etkinliğinin gerçekleştirdi.

Ortaokul ve lise tüm öğrenci gruplarımız hafta sonunu İstanbul’un tarihi mekanlarını rehberleri öncülüğünde turlayarak geçirdi. Ortaokul öğrenci gruplarımız günlerini boğaz turu yaparak değerlendirirken ayrıca arkadaşlarıyla da bol bol fotoğraf çekerek anı biriktirdi. Eşsiz İstanbul Boğazı seyrederek etkinliklerini sürdüren öğrencilerimiz güzel bir hafta sonu etkinliğini gerçekleştirdi.

Lise kız öğrenci grubumuz ise Şerife Alcan Hocalarıyla Üsküdar’dan başlayarak Balat’a kadar tüm tarihi camileri gezdi. Balat’tan Fatih’e doğru yürüyüşe devam eden öğrencilerimiz, yemeğin ardından turu tamamladı. Öğrencilerimiz, tur kapsamında Şemsipaşa Camii, Fener Rum Lisesi ve Patrikhanesi, Bulgar Kilisesi, Balat’ın eski dükkanları, Fatih Camii gibi birçok mekan hakkında bilgi edindi. Lise erkek öğrenci grubumuz de Beşiktaş turunun ardından hep birlikte bir akşam yemeğiyle günü tamamladı.