26 Ekim 2022

Marifet Okulu’nun eğitim süreci ikinci hafta etkinlikleriyle devam etti.

Marifet Okulu programı dönemin ikinci ders haftasında öğrencileriyle buluştu. Rehber hocaları ile günü açan öğrenciler kendi seviyeleri için hazırlanmış olan dersleri takip ettiler.

Ortaokul gruplarımızda bu hafta Drama dersi kapsamında Efruze Esra Alptekin hocamız bizlerle oldu. Ders kapsamında farklı çalışmalarla değerlerimize dair düşündürücü etkinlikler yapıldı. Öğrencilerin oyunla, rol oynamayla, doğaçlama ile vakit geçirdiği derste katılımcıların birbirini dinleme, saygı duyma, üretme ve kendini ifade edebilme becerilerinin geliştirilmesi amaçlandı. Bunun yanında diğer bir dersinde ortaokul grupları besmele ve merhamet kavramlarına dair sohbet ederek bu kavramlara dair daha derinlikli fikir sahibi oldular.

İkinci hafta eğitimleri kapsamında lise öğrencileriyle Olay Yorum ve Makale dersleri gerçekleştirilirken serbest etkinlik saatinde kız öğrenciler tabu oynayarak, erkek öğrenciler ise halı saha müsabakası yaparak günü tamamladı.

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yeni eğitim-öğretim döneminde de Cumartesi günleri eğitime devam edilen Marifet Okulu’nda başvuru ve kayıt süreci devam ediyor. Başvuru ve kayıtlar web sitesi ve irtibat numarası aracılığıyla alınıyor.