15 Mart 2022
Gençlik Eğitimleri Komisyonumuz bünyesinde devam eden Marifet Okulu programında geçen hafta dönem arası veli toplantısı kapsamında öğrencilerimizin velileri ve eğitimcilerimiz bir araya geldi. 

Toplantı, YEKDER Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin Türkan’ın selamlama konuşmasının ardından Gençlik Eğitimleri Koordinatörü Hamza Taha Baba ve Koordinatör Yardımcısı Esra Akdoğan konuşmaları ile devam etti. 

Baba, Marifet Okulu eğitimleri çerçevesinde birinci dönem değerlendirmeleri yaparak, gelecek dönem müfredatından ve genel faaliyetlerinden bahsetti. Öğrenci değerlendirmelerinde bulunana Baba, “10 hafta boyunca yaptığımız dersler ve etkinler neticesinde öğrencilerin aktif katılımları ve göstermiş oldukları gelişim sebebiyle çok mutlu olduklarını görüyoruz. Bu mutluluk bizi ve hocalarımızı da motive ediyor. Aynı zamanda öğrencilerimizin bize yaptıkları dönüşler de yapılan faaliyetlerin doğru seyirde olduğunu görüyoruz.” dedi.

Birebir yapılan görüşmelerde de öğrenci velilerinin değerlendirmeleri alındı. Bu minvalde çocukların gerek kış kamp gerek eğitim içerisinde yapılan faaliyetlerin çocukların gelişimlerine olumlu yönde katkı sunduğunu bildirdiler.