Öğretmen Seminerlerinde Bu Ay Öğretmenin Değer Yolculuğunu Konuşuyoruz

Dönüşen toplum ve buna bağlı olarak değişen eğitim uygulamaları, eğitimin ana unsurlarından olan öğretmenlerin bu değişimden etkilenmesini kaçınılmaz kılmaktadır. Bugünün ve yarının öğrencilerini yetiştiren öğretmenler, günümüz yöntem ve uygulamalarını kullandığı takdirde etkili bir öğretim sunmuş olacaktır. Dolayısıyla kendi değer dünyamızı inşa eden ve bu değere hizmet edecek öğrenciler yetiştirmeyi gaye edinen öğretmen ve öğretmen adaylarının güncel eğitim anlayışlarına bağlı mesleki donanıma sahip olmaları gerekmektedir.

YEKDER Öğretmen Seminerleri, eğitimci ve eğitimci adaylarının mesleki becerilerine katkı sağlamak, teoriden pratiğe uzanan bilgilerle nitelikli çalışmaların ortaya koyulmasına aracılık etmek amacıyla; her ay alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek bir eğitim dizisidir.

Mart ayı seminerimiz Dr. Öğr. Üyesi Emrullah Tuncel tarafından “Öğretmenin Değer Yolculuğu” başlığıyla Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Tarih: 5 Mart Salı 2024

Saat: 18.00

Yer: Bağlarbaşı Kültür Merkezi Seminer Salonu

❗ Programımız ücretsizdir.